Nyheter

Dentalisterna AB

BRF Rosteriet har fyra olika näringsverksamheter i fastigheten och en av dessa är Dentalisterna AB med adress Liljeholmsvägen 34.

Tryck på loggan så kommer ni direkt till deras hemsida:

 

Håll koll på vem du släpper in!

För allas trygghet så är det viktigt att vi alla hjälps åt att hålla koll på vem vi släpper in. Det är inte elakt att fråga den man inte känner och som vill haka på in om denna bor i fastigheten. Som medlemmar och delägare i fastigheten vill vi självklart ha koll... (?)

OBS! Fjärrkontroll till garaget

OBS! Gamla fjärröppningssystemet till garageportarna har p g a inbrott stängts av med omedelbar verkan.
Ni som ännu inte beställt/hämtat ut ny fjärrkontroll måste göra detta per omgående.
Till dess ni lämnat in er gamla fjärrkontroll och samtidigt hämtat ut ny fjärrkontroll kan era vanliga blippar (tillfälligt) användas för öppning av garageport för infart.
Kontakta för beställning/uthämtning av ny fjärrkontroll.

Välkommen till nya hemsidan - Skapa ett konto (se länk nedan)

Nu har föreningen en ny och uppdaterad hemsida på plats. Vi hoppas att hemsidan kommer att besökas flitigt av alla medlemmar och underlättar tillgången till information om ert boende. Hemsidan fungerar lika bra i datorn, mobilen eller läsplattan.

Obs: Vissa informationer och dokument kan bara nås i inloggat läge!

Syftet med hemsidan är att samla all väsentlig information, dokument och länkar som kan tänkas behövas som medlem i föreningen. 

Vad vi vill att ni som medlemmar ska göra är:

  • Skapa ett konto! Då blir ni också registrerade till föreningens nyhetsbrev - som skickas ut automatiskt när vi publicerar information på hemsidan.

Hör av er via mail eller kontaktformuläret vid frågor, idéer eller synpunkter!